Præsentationsteknik"At kunne tale til en gruppe er en nødvendighed for mange. Dog er de fleste af os ikke uden bekymring og usikkerhed, når f.eks. et jobområde skal beskrives, en idé fremlægges eller et produkt præsenteres.

Disse bekymringer kan resultere i den rene "lampefeber" og kan meget nemt ødelægge budskabet. Problemet er imidlertid endnu større, når vi skal præsentere på et sprog som ikke er vor eget !" ..............

Kursusbeskrivelse

Dette 3 dages kursus er en udmærket chance for at genopfriske, forbedre og udvide talefærdigheder på engelsk via struktureret diskussion og læsning samt teoretiske og praktiske øvelser omkring "kunsten" at kunne præsentere!

Kurset giver selv den mest uerfarne taler en skabelon og nogle gode værktøjer, som gør det muligt at levere en velstruktureret og effektiv præsentation på engelsk.

Under kurset vil kursisterne planlægge, forberede, strukturere og levere deres egne individuelle præsentationer ved brug af "checklists" og samtidig få uundværlig "feedback" fra deres holdkammerater og kursusinstruktør. Desuden kan en skriftlig vurdering af den enkelte kursists præsentations- og sprogevner, efter endt kurset, tilbydes.

Kurset henvender sig til alle, der skal foretage præsentationer af idéer, projekter eller varer til en gruppe mennesker på engelsk. Kurset foregår på engelsk og vil bl.a. dække følgende emner:

Minimum engelsk kommunikationsniveau:

Deltagerne bør kunne forstå og kommunikere på engelsk ved brug af almindeligt hverdagssprog med rimelig korrekt grammatik og ordforråd.


Antal deltagere:

Fra 3 til 6 deltagere