FirmaprofilMålsætningen hos elite sprog er at tilbyde sprogundervisning til erhvervsvirksomheder, der lægger vægt på kompetent undervisning til overkommelige priser. De vil ikke betale for "fancy" indpakning og dyr administration, men sprogundervisning af høj kvalitet til den rigtige pris.

elite sprog's koncept er enkelt : De tilbydes at blive undervist i Deres firma eller hos Dem privat. elite sprog dækker området fra Skagen til Vejle. Underviserne er spredt ud over hele området, så rejseudgifterne er minimale. elite sprog's freelance undervisere, der alle er indfødte, kan tilbyde nøjagtig de samme kurser som andre sprogskoler. Forskellen er prisen.

elite sprog kan opbygge et individuelt sprogkursus, som er målrettet til netop Deres behov.

elite sprog kan tilbyde Dem intensive sprogkurser, med meget fleksible undervisningstider, der kan ligge imellem kl. 8.00 og kl. 22.00.

Hos elite sprog lægges der meget vægt på kvalitet af både sprogundervisning og samarbejde, da et tæt samarbejde mellem klient og lærer, giver det bedste resultat. Både elite sprog og lærerne vil løbende checke om undervisningen bør ændres eller bibeholdes så det ønskede mål opnås.

International "business" er konstant blevet en større og større del af hverdagen. Hos elite sprog kan De blive bedre forberedt til internationale forretningsmøder, seminarer og præsentationer. Der skal blot en opringning til for at komme i gang...

elite sprog byder Dem velkommen.